Att hålla träningsmotivationen uppe

Hur håller man motivationen uppe när man har saker som hindrar en? Jo den frågan ställde jag mig också när jag insåg att jag inte kunde träna som vanligt, mina rutiner klarade inte kroppen av att hantera längre, tyvärr.. Så vad gör man? 
 
Det jag gjorde var att prova på massa nya olika saker som jag förutsatte att jag borde kunna utföra. Olika danser, spinning, nytt upplägg i gymmet, yoga osv. Istället för att se det omöjliga i det man är van vid får man försöka se utan för sin comfortzone. Att göra det även fast det inte är ens fysiska kapacitet som stoppar än från att hålla motivtationen uppe kan både ge ny motivation, men också leda en till ytterliga resultat till målet man har. Om inte annat kanske något som man tycker är ännu roligare än vad man redan håller på med. Träning ska vara roligt & energigivande, inte plågande & framtvingat, ibland fine med absolut inte alltid! 
 
 
Rebecca
Inspiration, eat, train and sleep | | Kommentera

Dansuppvisningar

Igår stod jag & levererade smoothisar, idag var det all möjlig fika som skulle fram till cafémyset inför dansuppvisningarna Karla & Julia hade med sina duktiga danstjejer. Nu ska jag nog faktistk ta & dansa lite sjäv, kanske sätta ihop något eget till & med? Det lär visa sig, ha en toppen söndag! 
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera

Kreativa tankar

Vart på Häslohuset hela dagen, kom nästan nyss hem faktiskt. Har fått så himla mycke idéer idag så det finns inte! Suttit & ritat om hela cafeét typ & spånat hur jag skulle kunna lyckas med min tanke, vilka regler som gäller osv. Ska faktiskt ta tag i det nu på direkten! Ingen ro, ingen vila ;) Håll tummarna nu gott folk att jag lyckas få ihop alla trådar till det här, isf kommer det bli awesome! 
 
Men som sagt, va Rörelseglädje idag på Hälsohuset, så man fick äntligen dansaloss igen. & idag har jag fått vara den som ståt i köket också. Så jag har fått blandat ihop massa goda smoothisar, mmm! Kan säga att ni missade något ni som inte var där ;) 
 
 
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera
Upp