31/05-11

Ja dagen började med lite regn men sen vart det bättre..

efter en så extremt god fika på hk:n


Åå efter det blev det ännu mer fotboll men med fint väder!.


Rebecca
Pictures | | Kommentera

Jamen där ser man

Ja när jag väl var och tränade med Johanna så ringer pappa och undrade vart jag var någonstans.
- Ja men jag är och tränar med Johanna.
- Men vi ska ju vara hemma hos farmor och farfar klockan 5!.
- Ska vi?!.
- Ja det ska vi och de vet du!.
- ... neee!.
Så till klockan 5 var jag hemma hos farmor och farfar. Fick hoppa in i duschen där medans alla andra kom. För vi skulle tydligen fira morsdag och fördelsedagar. Så Ida var så snäll och packade ner kläder också till mig, så snällt så!. Sen blev det mat och Ida och jag fick lite små tråkigt så vi gick till lekparken, hah. Okej vi satt på en gunga och pratade, å då är en lekpark rätt skön att sitta i. Alltid lika kul att prata med Ida, man blir så förvånad att vi har så mycket att prata om. För annars om vi pratar så känns det som att vi inte har något alls att prata om. Men tydligen så har vi de, så ja hon är min älskade lilla syster!. <3
Nu är jag hemma efter att ha fikat lite och cyklat hem. Lyckades få en liten, liten skalbagge i ögat också. Fick knappt ut den, slutade i panik ett tag men så lugna jag ner mig och så fick jag bort den.
Kommer snart ut med bilder från dagen!. :)

Rebecca

Allmänt | | Kommentera

VARMT !.

Nu är jag äntligen hemma efter att nästan ha dött av värmen under tiden vi har kollat på fotboll!. Hade nästan bara svart på mig, långbyxer till och med ( Dåligt val !. ) Så ja det var sjukt varmt. Så nu blir det till att sätta på sig bikina och shorts och sola lite + mycke vatten!. Och så blir det lite träning med Johanna runt 3. ;D Kommer nog ut lite bilder från dagen sen när jag kommer hem, heejs :) 

Rebecca

Allmänt | | Kommentera
Upp