Natti dags för ett par trötta ögon

Idag har det varit en förhimla trött själ på PT-school.. Verkligen kämpat för att hålla ögonen öppna om vi säger så. Slutade lite senare idag också pga att läraren drog över i 30min så ingen kvällpromis idag inte. Fick iaf njuta av en promis igår med fin utsikten! Men nu är det dags att sova för att orka en heldag med praktisklära, ska njuta av sovmorgonen också. Har nämligen sjukt nära till gymmet vi nuförtiden ska vara på, yehaay! Sen håller jag tummarna stenhårt för att jag faktiskt kan vara deltagande imorgon, usch, shit va nervös jag blev... 
 
 
Rebecca
PT-School | | Kommentera

Fredag blir till Söndag

De här med att det är fredag idag & lördag imorgon kan inte riktigt mitt huvud få ihop.. För mig så har just helgen varit & det är söndag & imorgon inväntas en såndar måndag i skolbänken. Men så är det ju tydligen inte, nä för idag gör sig folket redo för den delen i veckan som höjer livsglädjen. Myskväll framför tven eller en utekväll med polarna. & Oj vad jag vill vara deltagande i den festligeheten! Men själv ska man gå & lägga sig nu för att orka sitta & lyssna hela långa dagen imorgon. Men jag krigar på, sista delen av utbildningen & ryggen ska fasen inte få stopa mig! Än hur, ursäkta mig men.. än hur jävla ont den gör. Idag har jag verkligen plågat mig igenom varje litet steg, har haft så fruktansvärt ont & har fortfarande.. Känner att det blir en rolig dag imorgon... Jaja har iaf fått träffat min besto i 2 dagar så jag tänkte faktiskt leva på det ett tag ;) Ha de bra, godnatt allesammans! 
 
Rebecca
PT-School | | Kommentera

Ens egna säng alltid bästa platsen

En nyvaken Rebecca tänkte ta chansen att njuta lite till av sin egna säng & plugga lite samtidigt faktiskt. Sen blir det hemåt till en Stockholmo med ett stop i Uppsala,  ett pass på Actic ska nog hålla pluggdrivet igång! 
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera
Upp