DanceWorkout

Det var alltså första gången jag höll i ett danspass igår & jag ska inte ljuga men det var superkul! & det lät som de andra uppskattade det också, vilket gör saken ännu bättre. Men det är fasen inte det enklaste att förklara ett danssteg inte, ojoj...haha. Får öva lite på det tror jag, vilket jag får chansen att göra imorgon. Ni kommer väll på evenemanget Nadia & jag har på Hälsohuset från kl.11.00 imorn? 
 
Sen en sjuk grej som hände! Vad är oddsen för att Dexter en kompis till mig som jag inte har träffat på typ 2år dyker upp på samma hotell för att han går en näringslärautbildning? Vi båda såg skapligt chockade ut om vi säger så, men shit va skoj det var att träffa honom igen! 
 
Rebecca
"Äventyr", eat, train and sleep | | Kommentera

Hotell frukost

 
Hur underbart ser inte det här ut då? Hur gott som helst! Så värt det efter lite morgonträning. Var nämligen en kille som kanske går i 7an som kom & frågade mig igårkväll om vi kunde dansa igen på morgonen. Jag bara gappade & sa "Visst! När då? Hur tidigt tänker du gå upp?". & vet ni vad han sa, blir runt 7 bra? Går det att säga nej då? Absolut Inte! Så 07.00 var han & jag nere & dansade i 30min, hur kul som helst! Sen var det en tjej som ville ha lite tips i gymmet, så körde lite PT i 30min också. Inte bara frukost lyx att komma hit, utan man får göra massa roliga saker också! Ha en bra Lördag! 
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera

Mornington Hotell

Inte illa, right? Så här bra har jag det just nu, så jag klagar då inte. Danspasset gick super, bilder & lite mer detaljer kommer någon annan dag. För nu ska jag sitta & diskutera livet med en skön skåning, hadeeee! 
 
Rebecca
 
 
"Äventyr" | | Kommentera
Upp