Afraid

Rädd för att såra någon.
Rädd för att välja fel väg.
Rädd för att gå mot mig själv i mitt ostabila läge.
Rädd för att göra ogenomtänkta saker.
Rädd för att ännu en gång gömma mig.
Rädd för att förlora vänner.
Rädd för att bli rädd för mig själv.
 
Vi lever bara 1 gång, hur många gånger har man inte hört den? & att lista ut vad det egentligen betyder kan vara klurigare vissa dagar. Är det värt att chansa elr inte? Ska man följa denna yolo grej elr gå på det säkrare kortet? Ska man glömma & gå vidare elr ska man kämpa lite till? Alltid en massa frågor & ovisshet..
 
Rebecca
Feelings | | Kommentera

Stiko Per

Pluggat kemi, tränat, pluggat mer kemi, myst på gammel gården, fixat mat tills imorn. Ja det är vad jag har gjort idag..kemi säger jag bara, inte en dans på rosor att lära sig.. Men jag ska fixa de! Imorn ska iaf brudarna & jag dra iväg på Eckerölinjen & ha det trevligt med maybe två till fillurer. Dags att hopp i säng nu om jag ska orka upp imorgon runt halv6-6, ha de! 
 
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera

Pass "3"

Började dagen med en morgonpromenad i följd med en egen gjort yoghurt frukost. Direkt på det slogs Tapout XT på tven igång, så mycket armhävningar det var då! Ojoj..axlarna känner av de just nu ja. Efter en dag på stan, middag & städning av rummet ska jag ta mig ut på en snigel springtur i solen som faktiskt har tagit sig fram. Resten av kvällen blir lite mys plugg med ett kvälls mål. Ha en trevlig tisdags kväll & heeeelg! :D
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera
Upp