Lång dag!

Första dagen i skolan på steg 1 då, & oj vilken lång dag! Började 08.30 med "hej & välkomna info" & vidare med Anatomi från 09.30 till strax efter 18.00. Kom hem runt 19, i med lite mat kolla på dagens kursmaterial & ut på en kort promis.  Nu inväntas sängen & lite sömn, börjar 08.00 imorn med 4h anatomi, så lär få tbx energi! Nattinatti ♡
 
Rebecca
PT-School | | Kommentera

Den där vita flätfåtöljs touchen

Denna underbara stol/fåtölj som kommer från Ikea hade jag tänkt ta med mig hem för att ha nu när jag flyttar till Stockholm ett tag. Men tror ni inte att dom har slutat sålt den då bara för de?! Jo visst sö...inte någon som köpt en & ångrat sig? hehe. Nej men nånstans borde man väll kunna få tag i en, eller? 
 
Rebecca
 
Things I Want!. | | Kommentera

Man kan bara se fram till bron, bara andetag och ljudet från station

 
Att trafik kan vara så himla vackert & avkopplande, det trodde jag aldrig! Men just nu sitter jag här i mörkret på balkongen med tända ljus & en smoothie, & aa bara njuter av de vackra en stor stad faktiskt kan ge. Hus med tända fönster här var, som sedan speglas mot vattenytan. Bilar som lyser upp vägarna lite extra där dom svävar fram, att inte själv få sitta i en av dom där bilarna är kanske det skönaste? Kan inte påstå att jag uppskattar Stockholms trafiken.. Sen är det helt klart ett speciellt ljud här också, som konstigt nog inte är ett negativ ljud utan något som faktisk gör att man slappnar av. Som harmoniska vindpustar, fast det är swisande bilar. Nej jag skulle verkligen velat haft en bra kamera för att kunna fånga denna usikt åt er med, för den är fantastisk. 
 

Vi äger allt våra ögon ser, från Balkongen.

 

Rebecca

 
Allmänt, Feelings | | Kommentera
Upp