Work time

Vaknade kl 8 imorse, japp ni läste rätt, jag har börjat vakna tidigt igen, eller ibland iaf. Istället för att vända mig om när jag såg klockan så väcktes en stark känsla inom mig att jag bara var tvungen att gå ut & gå! Hur skönt skulle inte det vara? Jag var ju ändå vaken & för en gångs skull pigg. Fast en kurrande mage tog jag på mig träningskläderna & knöt på mig skorna & bar mig av. Hungern spelade liksom ingen roll, jag hade något annat som lockade mer. Det var en helt fantastisk känsla! För det var så längesen jag känt mig det minsta motiverad till att gå ut & gå på morgonen. Nej det var ren lycka imorse på så många olika plan! 
 
Men nu är det work & plugg time. Ska skriva feedback om Hälsa tidningen till chefredaktören, fixa klart med nya bloggen, läsa om kost & planera lite för den kommande veckan angående just det. Sen sist men inte minst ska jag leta fram något spännande recept ur min nyttiga dessertbok! Ha de!
 
Rebecca
eat, train and sleep | | Kommentera

"Du borde blogga hos oss!"

Från & med nästa vecka kommer jag troligen att byta bloggportal. Efter lite mer 4 år på blogg.se, går jag vidare & tar ett nytt steg. Att få ny, fräsch & proffsig design, tsm med bättre foton gjorde kanske sitt? Att skriva för min egen del kommer alltid vara mitt prio i bloggandet. Men något jag aldrig kommer sluta brinna för att inspirera andra, det inspirerar även mig själv.
 
"Don´t wait for the inspiration, be the inspiration" 
 
Jag har äntligen, tror jag, kommit på vad jag vill göra med mitt intresse som jag har. Hur jag ska få det till ett levande betalande yrke. Detta kan bli en del av det. Om inte för att hålla min egen motivation uppe. Om jag inte vågar chansa, vem ska då göra det? Ingen kommer göra det åt mig. Våga chansa, våga utmana! 
 
Sometimes it isn't about keeping the balance, dare to wobble. 
 
 
Rebecca
"Äventyr" | | Kommentera

Kvarg

När jag var på affären senast hittade jag dessa två & jag var bara tvuuungen att köpa hem dom! Just då kändes det som att om det fanns 10 nya olika smaker hade jag köpt alla 10, haha. Blir så himla nyfiken när Lindhals kommer ut med nyheter, love kvarg! Har hunnit provat Tranbär, inte min favo, men inge fel på den heller. 
 
Rebecca
Recept, Tips, eat, train and sleep | | Kommentera
Upp