Skola, whaat?. -.-

Hejsan!.

Idag så har det varit skola då, lika roligt som alltid..!
När klockan ringde imorse så undrade jag vad de va som lät, jo men då va det väckarklockan..
Hade helt och hållet glömnt bort att det skulle va skola idag.
Besviket gick man upp iaf, med tunga steg gjorde man sig klar för dagen som den även fortsatte att vara, seg å irriterande.
Nu sitter jag hemma ska iväg å träna sen ikväll. Längtar fakitskt va inte med föragången så de ska bli kul att röra lite på sig. ;)

Ni får ha det så bra, hejjs!.

Rebecca

Allmänt | | Kommentera

(y)

Hallohallo!.

Igår så åkte jag med mamma in till stan och lämnade av pappa vid hockeyn.
Efter att vi lämnat av honom så åkte vi in till Valbo och kollade lite. Vi blev inte kvar där så länge eftersom att Ida ville åka hem. Väll hemma så satt vi oss och kollade på en film och åt lite mat som blev kvar sen i fredags. Lika gott igår som det va i fredags!.
Efter att ha kollat klart på filmen så åkte jag med mamma när hon skulle åka till Skärplinge och hämta upp pappa. Tog ett tag innan han kom så de va bra nära att jag tänkte gå ur bilen å klättra upp för en snöhög som fanns där, men mamma bara skrattade "ja det skulle inte förvånna mig!."
Nejmen inte skulle jag ha gjort det eller vad snackar hon om?!.
Aja det blev ingen snöhög för mig iaf. ;(
Väll hemma igen så kom Lovisa över ett tag, så vi satt väll mest och lyssnade på musik och prata lite tills klockan va typ halv ett kanske.

Idag får vi se vad som händer ska väll ner till Tierp en snabbis iaf, vad som händer sen vet man aldrig.

Ha det så bra, hejjs!. ;)

Rebecca
Allmänt | | Kommentera

Dad

Hej hej!.

Nu har det varit dåligt med skrivandet igen.
I torsdags så slutade jag klockan 1 så då åkte jag hem å hämtade grejer för att sedan ta bussen till Uppsala med Kajsa. När vi kom fram så kollade vi lite i affärena sen blev det lite mat å sen mot bion!. När vi kom in på bion så fixade vi biljeter å ställde oss i kön till godiset och sånt..
Ja vi stod där och väntade på våran tur äntligen framme så skulle jag betala med kortet. Tror ni det funka eller?. Nej det gjorde det inte, då e det nå knas med banken så att det inte går att betala fast man har pengar på kortet. Så jag fick sitta och kolla på Harry Potter i 2 timmar och 30 min utan något att tugga på.. Inte nog med det så blev filmen 20 minuter sen så jag missade mitt tåg hem så det blev buss hem ist, kul!. Hade ju Kajsa så de va ju inge fara med det. ;P

Idag så har det varit skola som vanligt, väl hemma så hoppa jag in i duschen för att sedan hjälpa mamma få klart med allt tills alla skulle komma och gratta pappa. ;)
Åå nu har jag precis fikat lite, är uber trött men kan inte precis gå och lägga mig.
Får väll hoppas på att dom åker hem snart, heh.Ja det var allt för mig, hejjs!. ;)

Rebecca
Allmänt | | Kommentera
Upp