Step Up - All in

Fyndade, låt mig säga tyvärr (behövde plugga), en film i morse. Det har tydligen kommit ut en ny Step up film :D Som jag blev glad då & var Självklart tvungen att kolla på den på direkten! Jag hoppas med hela mitt hjärta att dom aldrig slutar spela in nya sånna filmer, because I love them!! 
 
 
Tycker det är tråkigt att dom måste photoshopa hela tiden...hon är fin som hon är, punkt.
 
 
Rebecca
Tips | | Kommentera

My home

Kom på att jag har ju faktiskt inte visat er hur jag har bott de senaste 2 månaderna. Kanske påtiden nu när jag flyttar ut? Bättre sent än aldrig, eller?  Insåg just att jag fotat innan jag bäddade fint, snark... Den har faktiskt varit bäddad till största del, har varit en duktig tjej! 
 
 
Rebecca
Allmänt | | Kommentera

Kommer sakna det här stället...

Lämnar alltså Stockholm för den här gången på fredag... Men tro inte att ni blir av med mig, jag kommer nog allt tbx! Starkare, kunnigare & väl förbered! Men det finns så mycket jag kommer sakna med denna stad. Saknar redan det jag fick ta del av i Solna. Den utsikten, de promenad sträkorna, närheten till T-banan & centralen, ja de var något de. 
 
Kan inte påstå att jag haft det sämre där jag bor nu, inte alls faktiskt:  
- 1km till Haga parken. 
- Cykelavstånd till centrum. (helt ärligt allt ligger galet nära)
- Tillräckligt stor & fin lägenhet. 
- Mataffärer som har öppet till 23. 
- En stad med liv in till mitt i natten alla dagar i veckan.
- Den där praktiska tunnelbanan! 
- Spänningen som helt plötsligt uppstod med att cykla. 
- Att få styra sitt liv helt & hållet, oberoende av andras rutiner. 
- Närheten till skolan, läxhjälpen. 
- Möjligheten att sätta sig på ett fik & plugga. 
- Ja att det finns mer helt enkelt. 
 
Av de saker jag kommer sakna mest är det nog faktiskt att cykla runt här i Stockholm, haha. Men man känner sig som en mini bil som får göra lite som den vill, hehe. Kommer nog fälla några tårar under dom kommande dagarna... Känns lite tunkt även fast den känns som en nystart. En chans till att lyckas med något större! Men vet iaf några där hemma som blir glada över att jag kommer hem. Hoppas en av dom blir lika glad över att jag tänkte på henne när jag bokade min tvättid, för nu är allt tvättat inför hemgången! 
 
Men regel nr1 till nästa lägenhet! 
- DISKMASKIN!!! 
Allvarligt hur klarar sig folk? Måste ju vara bland det tråkigaste & mest onödiga tidsboven... Laga mat, fine, men att diska efter, please no thanks! 
 
Beybey, sweet lovely home... 
 
Rebecca
PT-School | | Kommentera
Upp