Vägen till framgång i försäljning

 (Snor en bild från Takashis FB från gårdagens föreläsning av Ulf Harling.)
 
Lär bara börja med att säga att denna man Uffe han kan sin sak minst sagt! & att han berättar att en stor del av sin framgång inom försäljning ligger i att han har läst en helt del om beteendevetenskap & psykologi gjorde mig glad. Yees, jag får läsa om det jag tycker är intressant & ha fler anledningar till varför jag skulle göra det. 
 
"En duktiga säljare målar upp en känsla inom dig på ett härligt och avslappnat sätt. Man "köper" en produkt eller en idé med nöje utan att känna sig såld - för duktiga säljare "säljer" inte, de fyller ett behov."
- Takashi.
 
Har inte kunna sagt det bättre själv! & det var just det Uffe snackade om, vikten i att få kunden att må bra, få en bild & en känsla av det vi vill få fram. Men även vikten i hur man framför det, hur man vinner kundens uppmärksamhet & förtroendet. Det var så lätt att lyssna på honom, han var lättsam, humoristisk men tydlig. Vet inte om detta säger er något, men poängen är att vikten i ett köp & hur det går tillväga är inte alltid som vi tror. Man lär förstora sina vyer & skapa sig flera perspektiv. 
 
Rebecca
Arndt's |
Upp